Wij zijn weer geopend met onze afhaalservice.

Wij hopen u weer bij ons terug te zien en dat jullie van onze gerechten thuis gaan genieten.

De stappen voor een afhaalbestelling gaan als volgt:

Wegens de nieuwe overheidsmaatregelen zijn wij helaas wederom genoodzaakt om ons restaurant “tijdelijk” te sluiten tot nader bericht. Wel zijn wij gewoon met onze afhaalservice geopend van vrijdag t/m zondag vanaf 16:00 t/m 20:00 uur.

Waarom reserveren?
U hoeft niet te reserveren, maar om zeker te zijn van een plaats raden wij u dit aan om eventuele teleurstelling te voorkomen.

2 Manieren om te reserveren.

U kunt reserveren door het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen uw aanvraag bevestigen. Gelieve uiterlijk 1 dag van te voren reserveren. Lukt dit niet? Dan kunt u enkel op de dag zelf telefonisch vanaf 16:00 uur een tafel reserveren (indien beschikbaar).
U kunt ons telefonisch bereiken vanaf 16:00 uur via Tel: 043-455 16 54

--- Gelieve minimaal 1 dag van te voren te reserveren. ---


CORONA maatregelen:
Vanaf 25 september zijn er nieuwe coronamaatregelen. Er is alleen toegang tot ons restaurant mogelijk met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 14 jaar. Dit geldt enkel voor binnen! Buiten, op ons terras mag u zonder coronatoegangsbewijs dineren. Uw coronatoegangsbewijs wordt samen met uw identiteitsbewijs gecontroleerd. Dit kan via de Corona app.

U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft.
Wij hopen op uw medewerking en ontvangen u graag binnenkort in ons restaurant conform de coronamaatregelen. Dan wel niet met een warme hand, maar wel met een warm hart!♥️

Zie onze openingstijden alvorens te reserveren.
Openingstijden

Vakantieperiode
Tijdens de vakantieperiode hebben wij een zomerkaart en hierdoor een iets beperktere keuze aan gerechten. Wel hebben wij nog steeds dezelfde ruime keuze aan voorgerechten, pasta’s en pizza’s.

Bij ons kunt u glutenvrij eten!
Wij hebben een ruime keuze aan gerechten. Zowel glutenvrije pasta als pizza is mogelijk.

Reservering​​sfo​rmulier

Dit veld moet verplicht ingevuld worden.
Invalid Input
Geen geldig e-mail adres.
Dit veld moet verplicht ingevuld worden.

--- Gelieve minimaal 1 dag van te voren te reserveren. ---

Dit veld moet verplicht ingevuld worden.
Kies uw tijdstip
Invalid Input
Invalid Input